در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
آیا چاپ سبلک اسکرین جزء کمک دولتی هست یا نه ؟ چاپ دیجیتال چی ؟ تو بندهای خود سایت تامین اجتماعی چاخانهداران زده و تو زیر مجموعش زده چاپ ، ولی توضیحات نداده اگه راهنماییم کننین ممنون میشم . با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

چاپخانه هایی که به صورت سنتی با دستگاههای حروفچینی اقدام به چاپ می نمایند مشمول کمک دولت میباشند در غیر اینصورت در صورت چاپ دیجیتال و استفاده از دستگاههای کپی ، ریکو و ... مشمول کمک دولت نمیباشند.