در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط

باسلام با شماره تلفن منزل بنده تماس گرفتند و درخواست شماره همراه سرپرست خانواده که بنده باشم رو گرفتن و باهام تماس گرفتن در مورد کارت طلایی بیمه تکمیلی تامین اجتماعی که آدرس منزل و خانواده رو خواستن گفتند نماینده میفرستیم درب منزل مبلغ صدو بیست هزار تومان پرداخت کنید و کارت طلاعی خود را دریافت کنید که مخارج درمانی برای شما وخانواده رایگان باشد .....آیا چنین چیزی صحت ذارد یا خیر

2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

بنده دفعه اولی هست که این را  می شنوم ، در کل یک بیمه آتیه سازان هستش که آن هم به سازمان ها و شرکت ها ارائه می گردد و در غیر اینصورت به کسی اعتماد ننمائید ، تنها شرکت معتبر ارائه دهنده بیمه خانوار کمک رسان ایران SOS می باشد که در بخش بیمه درمان تکمیلی کامل توضیح دادیم و در غیر اینصورت احتیاط نمائید.