در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (260 امتیاز)
با عرض ادب و احترام

شخصی سال 93 الی 94 در شرکتی مشغول به فعالیت بود و بعد از پرداخت نشدن حقوق ایشان مجبور به شکایت از کارفرما و سپس رای اداره کار و اعتراض به رای اداره کار و نهایت ارسال پرونده به دیوان عدالت اداری بود. پس از دو سال منتظر ماندن رای دیوان عدالت اداری صادر شد و اکنون می خواهد آنرا اجرا کند. منتهی می گوید سال 93 الی 94 مثلا ده میلیون ارزش داشت و آن موقع نه دلار و نه طلا مثل الان سر به فلک بود.

آیا می تواند حقوق سال 94 خود را به روز از کارفرما بگیرد؟چگونه؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
خیر. حقوق و مزایای هر سال بر مبنای دستمزد همان سال پرداخت می شود به استثنای حق سنوات و ذخیره مرخصی که بر مبنای آخرین دستمزد خواهد بود