در بیمه حوادث توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشد پسر من به پای یکی از هم کلاس های مدرسه اش لگد زده و هم کلاسی اش زمین خورده و زانوی او می شکند و صفحه رشد زانو آسیب می بیند اکنون سوال من از شما این است که بیمه مدارس دیه را می پردازد؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

بیمه های حوادث دانش اموزی تعهدات محدودی دارند و فقط در مورد هزینه های پزشکی و غرامت نقص عضو ناشی از حوادث تعهدپرداخت خسارت دارد و در مورد درگیری و دعوا تعهدی نسبت به پرداخت خسارت ندارد‌