در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
ضمن سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز

چنتا سوال دارم ممنون میشم جوابمو واضح بدین

اولی اینکه من استعلام ماهی صد هزار رو دیدم که نوشته بعد بیست سال 256 ملیون میشه

ایا این پول در بیست سال آینده با این تورمی ک تو کشوره و هیچ امیدیم بهش نیستو بیشتر میشه ارزشش اقتصادی داره؟

اخه یادمه سال 80ما یه قطعه زمین رو یک ملیون خریدم که الان پول یه گوشیم نیست و همون زمین شده 200 ملیون!

میترسم بعد بیست سال یه گوشی جی ال ایکس بدن دستمون بگن خوش اومدین!

الان نگین ماهی ه ملیون بریز چون گفتین با ماهی 50 هزار ایندتونو تضمین کنید!

دوم اینکه کسایی که الان بیمه مستمری میگیرن مثلا بیست ساله یا سی ساله چقد حقوقشونه که معلوم بشه جوابگوی ی زندگی معمولی هست اخه واسه تبلیغ بیمه ها گفتن که بیمه بازنشستگی کفاف ی زندگی معمولیو نمیده خواسم ببینم کسی ک شغلش ازاده و کارمند نیست با این بیمه میتونه تو دوران پیری زندگی بی دغدغه ای داشته باشه؟

فعلا اینا تو ذهنمه ممنون میشم جواب بدین اگه سوال دیگه ای اومد تو ذهنم بازم مزاحمتون میشم
2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

همیشه به خاطر داشته باشید در خرید هر محصول به ویژیگیهای حال و آینده آن دقت کنید ممکن است یک محصول ویژیگی ملموسی داشته باشد و ظاهر بسیار شیک به نظر برسد و لی محصول دیگر ویژیگی مثبت پنهانی داشته باشد که به ظاهر دیده نشود

هر فرد ایرانی حداقل باید یک بیمه عمر داشته باشد:

چون

1- این بیمه نامه ها دو خاصیت دارد یک خاصیتی بیمه بعلاوه اصیت دوم که بحث سرمایه گذاری

از روز اول که بیمه نامه شروع میشود علاوه بر خاصیت سرمایه گذاری پوشش فوت ، پوشش فوت بر اثر حادثه،پوشش هزینه پزشکی در اثر حادثه، بیماریهای خاص و....شروع میشود

با پرداخت اولین پرداخت درصورت فوت سرماییه قرارداد شده و و تا سه برابر در اثر حادثه پرداخت میشود

2-این بیمه نامه سرمایه گذاری به صورت اقساطی است

3-پرداخت خسارت در این بیمه نامه مشمول قانون ارث، مالیات و ورشکستگی نیست

پرداخت سرمایه اینگونه بیمه نامه نیاز به برگه انحصار ورثه ، ندارد و هیچکس نمیتواند سرمایه آن را تحت عنوان چک برگشتی ،مهریه و.....ظبط کند

4-پوشش بیماریهای خاص این بیمه نامه

5-پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه در صورت از کارفتادگی

آیا در بازار فعلی میتوان ماهیانه 2000000ریال یک قطعه زمین خرید که در  بعد از قسط اول خریدار فوت کرد فروشنده تمام زیمن را به وراث خریدار تحویل دهد یا با خرید یک قطعه زمین میتوان هزینه پزشمی و .خرید

از طرفی ایا قطعه زمین قابل ظبط از طرف طلبکاران نیست

پس ضمن حفظ اعتبار یک قطعه زمین به عنوان یک سرمایه سعی کنیم دو کالای همسان را با یکدیگر مقایسه کنیم نه مثلا تلویوزیون و خودرو

در قسمت دوم سوال شما نگرانی شما از آینده ست و زنگی مشاغل ازاد

دوست عزیز هیچ شغل آزادی یا کارمندی همیشه بر مدار موفقیت نمیچرخد پس باید علاوه بر تمام سرمایه گذاریها یک موتور زاپاس داشته باشیم که اگر در سیکل ورشکستگی و یا رکود افتادیم سقوط نکنیم