در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید آقای علوی

لطفا درباره روند پزشکی قانونی توضیح بدید

هفته گذشته بعد از سه ماه طول درمان معاینه دوم رو انجام دادم حالا نامه رو دادم دادگاه داخل نامه نوشته بود

پیرو نامه ....پایان طول درمان و دو درصد ارش دیه کامل بابت شکستگی استخوان کف دستی متاکارپ چهارم

حالا آقای علوی چون از نامه اول اطلاعی ندارم میخواستم بدونم نامه اول هم درصد زده یا فقط همين دو درصد ارش رو زده برام

آقای علوی لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

از توجه و لطف شما درحق بنده حقیر بسیار سپاسگزار و شرمنده ام

همونطور که خودتون فر مودید در نامه نهایی فقط برای شما ارش رو محاسبه کرده و در نامه اول جراحات و دیه مربوط به اونها رو تعیین و مشخص کرده . رای دادگاه بد مبنای مجموع دیه و ارش صدمات و جراحات محاسبه میشود .