در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید.

بنده بیمه هنرهای نمایشی هستم. زیر شاخه بیمه پدید آورندگان، نویسندگان کتاب و هنرمندان

بیمه کامل 18درصد دارم. و به اضافه من و همسرم دفترجه خدمات درمانی داریم.

در ماه حدود 180هزار تومان در سال جدید پرداخت می نمایم. در صورتی که همکاران من مبلغ پایین تری پرداخت میکنند.

میخواستم بدونم نرخ بیمه فردی من چقدر است>؟ و دفترچه درمانی من و همسرم چقدر حساب شده؟
توسط (100 امتیاز)
چرا ما هنرمنداها باید هر روز شاهد افزایش حق بیمه و سرانه درمان باشیم

قبلنا کی اینطوری بود،الان هرسه ماه یکبار نرخ ها رو تغییر میدن

بخدا دیگه نمیدونیم پولی که با هزار بدبختی به دست میاریم رو بدیم نون بخریم بخوریم یا بدیمش بیمه دو ماه بعد رو بگیریم

اگه مسئولین مرفه ما نمیدونن بدونن که بخدا همه دارن زیر این قسط و افزایش  آب بها و برق و ... فلج میشن

ما دلخوشی مون یه دفترچه بیمه بود که اونم تا میری مراکز تامین اجتماعی کلی پولا ازت میگیرن

آقا همه هنرمندا ها که سلبریتی نیستند که بچه شونو تو کشورخارجی به دنیا بیارند

به خدا ما  تو همین بیمارستان های بی کیفیت هم بزارند کارمون راه بیفته راضی هستیم

حداقل به فکر همه باشید

خدا جای حق نشسته  جلوی ظلم و تبعیض و فساد رو بگیرید
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

بیمه هنرمندان مشمول قوانین و مقررات بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد میباشد و این بیمه دارای کمک دولت به مبلغ 10 درصد حداقل دستمزد سال میباشد که حدود 110000 تومان در سال 97 است . هزینه دریافت دفترچه درمان 44000 تومان برای هر یک از افراد خانواده میباشد که این هزینه برای خانوادهای دو نفره 88000 تومان و سه نفر 132000 تومان و ... میباشد در ضمن بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد داری هزینه فرانشیز میباشد و شما در صورت مراجعه به مراکز ملکی سازمان باید مبلغی از هزینه های درمانی را خود واریز نمایید.

برای شما و کلیه همکارانتان آروزی سلامتی و موفقیت دارم امیدوارم روزی شاهد بیمه رایگان برای کلیه ایرانیان باشیم.