در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خدمت مشاورین ارجمند.خواهشمندم دیه خردشدگی و پین گذاری در ناحیه مچ دست چپ و شکستگی و پین گذاری در ناحیه ارنج دست چپ و شکستی ساده مچ دست راس رو بطور جداگانه برام محاسبه کنید.

بسیار بسیار ممنونم.دوست عزیز
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام خدمت شما ، شما دارای دوشکستگی در ناحیه مچ دست راست و چپ می باشید که دیه مچ به این صورت می باشد که اگر از ناحیه اسکافوئید باشد 5درصد ، اگر از ناحیه لونیت باشد 3درصد و اگر از ناحیه سایر استخوان های مچ باشد 2درصد برای شما ارش تعلق خواهد گرفت .بایت جراحی و پین گذاری 2درصد ارش به شما تعلق خواهد گرفت و بایت شکستگی آرنج دست چپ 8درصد دیه تعیین می گردد.