در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط

وارد سایت تامین اجتماعی شدم برای دریافت قبض قالیبافی همه چیز انجام شد ولی در زمان پرداخت از طریق یکا از درگاهها پیام میدهد که "شما حق دسترسی ندارید"

دلیل این خطا را میخواستم

1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
ایراد نرم افزاری بوده و از طرف بانک میباشد.درگاه فعال بانک رفاه را امتحان کنید و در صورت عدم موفقیت از طریق دستگاه خودپرداز استفاده نمایید

و اما

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید