در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (140 امتیاز)
با عرض سلام

در بیمه قالی بافی قبلی که 14 درصد پرداخت شده و 7 درصد آن توسط دولت و مابقی توسط قالی باف پرداخت می شد و این بیمه فاقد ارائه دفترچه می باشد
حالا برای یکسان سازی این سوابق مبنای محاسبه یا فرمول محاسبه چگونه می باشد

  با تشکر از زحمات شما
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام و احترام

بیمه قالیبافان، بافندگان فرش و شاغلان صنایع دستی شناسه دار( کد دار)

 کليه بافندگان قالي ، قاليچه ، گليم و زيلوي خانگي بدون کارفرما که با استفاده از دستگاه بافندگي فعال (در حالت بافت) درواحد مسکوني خود مشغول بکار بافت ميباشند، ميتوانند خود را بصورت اختياري در برابر حمايتهاي بازنشستگي ، از کارافتادگي و فوت بيمه نمايند
شرایط و تعهدات :

نرخ حق بیمه :
 27 درصد که از این مقدار 20درصد سهم دولت و 7 درصد سهم بیمه شده میباشد.

مشمول قانون کار : نمیباشد

مرجع معرف :
وزارت صنعت ، معدن و تجارت یا میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری
مبنای دستمزد حق بیمه :
سابقه 5 یا کمتر از 5 سال بین حداقل و حداکثر - بیش از 5 سال سابقه بین حداقل دستمزد و حداکثر تا میانگین 360 روز قبل از ثبت تقاضا به انتخاب متقاضی
سقف سنی :
حداکثر سن متقاضی باید 55 سال تمام باشد و متقاضی باید حق بیمه سنوات مازاد بر 50 سال را بطور یکجا به سازمان پرداخت نماید.

توجه :
در صورتی که متقاضی مابین 50 تا 55 سال سن داشته باشد و نزد سازمان دارای سوابق قبلی بیمه باشد به میزان سوابق از مازاد سنی بالای 50 سال کسر میگردد.
بازنشستگی : دارد

بازماندگان -فوت قبل از بازنشستگی : دارد

بازماندگان -فوت بعد از بازنشستگی : دارد

از کار افتادگی : دارد

درمان : دارد

بیمه بیکاری : ندارد

کمک ازدواج : ندارد

غرامت دستمزد ایام بیماری : ندارد

غرامت دستمزد ایام بارداری : ندارد

کمک هزینه سفر : ندارد

هزینه اقامت : ندارد

هزینه همراه بیمار : ندارد

کمک هزینه کفن و دفن : دارد

کمک هزینه پروتز و اروتز : دارد
معيار شناسايي مشمولان

 متقاضي فاقد کارفرما بوده و با دريافت مزد يا حقوق معين در ازاء ساعت کار مشخص در استخدام اشخاص حقوقي يا حقيقي نبوده باشند.

با استفاده از دستگاه فعال به کار بافندگي مشغول بوده و عرفاً به عنوان بافنده شناخته شوند.

 در واحد مسکوني خود مبادرت به شغل بافندگي نمايند.
حوادث ناشي از کار:

وفق ماده 13 آئين نامه اجرايي قانون، حوادث ناشي از کار، به حوادثي اطلاق مي گردد که در ارتباط با حرفه بافندگي(با تشخيص سازمان) متوجه بيمه شدگان مي شود بنابراين حوادثي که در محل مسکوني بيمه شده در حين بافت قالي، ... با دستگاه فعال و در ارتباط مستقيم با آن رخ دهد ناشي از کار تلقي مي گردد.

ضمنا چنانچه مستندا ثابت شود که بيمه شده در حال رفت و آمد جهت تهيه و يا خريد ملزومات و مواد اوليه بافندگي دچار حادثه گرديده اينگونه حوادث نيز ناشي از کار تلقي خواهد شد مشروط بر اينکه ارتباط رفت و آمد مزبور با حرفه بافندگي خانگي محرز گردد.

توجه :
بيمه شدگان موصوف، موظفند حداکثر ظرف 3 روز اداري (مستقيما و يا از طريق خانواده يا بستگان خود) مراتب را به اطلاع شعبه مربوطه برسانند.
نحوه محاسبه ميزان مستمريها:
متوسط دستمزد مبناي محاسبه ميزان هريک از مستمريهاي فوق الذکر بر اساس دستمزد خاص اين گروه که مأخذ کسر حق بيمه قرار گرفته(نصف حداقل دستمزد کارگر عادي) و با رعايت ضوابط مقرر در قانون تامين اجتماعي تعيين مي گردد.

جهت اخذ اطلاعات بیشتر و نحوه محاسبه به مستندات ذیل مراجعه نمایید.

دریافت بخشنامه های مرتبط

بخشنامه شماره 18 امور فنی بیمه شدگان سازمان

تبدیل سوابق ١٤% قالیبافان به سوابق کامل

فرآيند انجام کار