در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
بيمه ايران ميگه ديه حوادث راننده مقصر برا برج پنج 96 به اون طرف بوده شما برج ٢ ماشينت بيمه كردي
3 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام.... باید بعرض برسانم قانون جدید که طبق ماده 3 به راننده دیه جراحت نیز تعلق میگیرد مصوب سال 95 بوده و آئین نامه ی مربوطه در مرداد96 ابلاغ شده لذا قانون بر آیین نامه ارجح میباشد ولی متاسفانه بیمه گران پرداخت دیه را منوط به تاریخ اجرای آئین نامه کرده اند. شما حق شکایت و تقاضای دیه مطابق قانون را دارید.