در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام میخاستم بدونم اینکه "   جبران هزینه خدمات آزمایشگاهی شامل آزمایش های تشخیص پزشکی پاتولوژی یا آسیب شناسی و ژنتیک پزشکی (به استثناء چکاپ و آزمایشات مربوط به ناهنجاریهای جنین)، به شرط استفاده از سهم بیمه گر اول و نوار قلب فیزیوتراپی.    "  که تو تعهد نامه بیمه تکمیلی پارسان هست ازمایش ها دوره غربالگری در بارداری رو شامل میشه؟؟؟

البته تو یه بند دیگه هم " جبران هزینه تشخیص ناهنجاریهای جنین " وجود داره. باتشکر
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

قراردادهای درمان تکمیلی به لحاظ سطح و نوع تعهدات دارای تنوع زیادی است پس بنابراین نمیتوان نظر قطعی بدون روئت قرارداد داد

ولی اغلب قراردادها هزینه زایمان و نازایی را پوشش میدهند ضمن اینکه باید دید قرارداد دوره انتظار دارد یا خیر؟