در بیمه درمان تکمیلی توسط (130 امتیاز)
دندانهایم احتیاج به عصب کشی داره وچنددندان هم کشیدهام الان برای غذاخوردن مشگل دارم ازطرفی هزینه های دندانپزشگی بسیاربالاست ایاشمابیمه تکمیلی سراغ داریدکه بشه ازش استفاده کردبنده فقط تامین اجتماعی دارم
2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

خدمات دندانپزشکی دربیمارستانهای تامین اجتماعی هم ارائه میگردد

اما در بیمه های تکمیلی شرایط خاص دارد از جمله شما باید جزو پرسنل یک سازمان یا نهاد باشید که سازمان شما قرارداد بیمه درمان تکمیلی تهیه کند

برخی شرکتهای بیمه بازرگانی از جمله بیمه سامان نیز همراه بیمه های عمر خود خدمات دندانپزشکی ارائه میدهند قبل از خرید بیمه عمر حتما نسبت به ارائه خدمات دندانپزشکی اطمینان حاصل کنید چون بیماری شما قبل از شروع بیمه نامه وجود داشته است  ممکن است بیماری شما مشمول دوره انتظار گردد