دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام،تصادفی داشتم،و گزارش ابتدایی پزشکی قانونی که برای دادسرا ارسال شده،بدین صورت بوده.

۱ _خردشدگی قسمت ابتدایی استخوان کف دست اول دست راست که پین گذاری شده است،و ۵ عدد پین گذاری شده.
۲_شکستگی قسمت ابتدایی بند اول انگشت اول دست راست که آتل گیری شد.
۳_جراحت کف دست راست(موضحه)ضایعات فوق در اثر اصابت جسم سخت
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

۱. دیه ۳.۳درصد درصورت التیام معیوب و ۲.۶درصد درصورت التیام بدون عیب (برای هر استخوان دست شما)

۲.  نیم درصد دیه کامل معادل ۱میلیون ۱۵۵هزارتومان

۳. دیه موضحه دست شما ۲.۵ درصد دیه کامل