در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام .آیا  واقعیت دارد در بیمه درمان گروهی تکمیلی بیمه دانا  نیازی به تحویل فاکتور به نمایندگی نیست و در مراکز درمانی طرف قرارداد هزینه ای که شرکت بیمه باید به بیمه شده پرداخت نماید خود مراکز درمانی کسر می کنند
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... استفاده از پوششهای بیمه درمان تکمیلی اعم از بیمارستانی  یا پاراکلینیکی به دو صورت امکان پذیر است :

1- مراکز طرف قرارداد: که در اینصورت بیمه شده با ارائه معرفینامه به مرکز درمانی مراجعه و تا سقف پوشش قرارداد بغیراز فرانشیز مربوطه (طبق قرارداد) مبلغی پرداخت نمیکند. و نیازی به ارائه فاکتور به بیمه گر ندارد.

2- مراکز غیر طرف قرارداد: در این حالت بیمه شده پس از درمان و انجام هزینه های لازم با در دست داشتن اصل صورتحساب یا فاکتور خدمات درمانی به بیمه گر مراجعه و طبق شرایط قرارداد درمان تکمیلی و پوششهای مربوطه هزینه های خود را دریافت میکند.