در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باعرض سلام و خسته نباشید پدر اینجانب حدود 20 سال در اداره فنی حرفه ای اصفهان کشغول کار هستن والا که برای بازنشیتگیشان اقدام نمودن متوجه شدن که شرکتهایی که باایشان قرارد داد بسته بود فقط دفترچه درمان را مهر و تمدید میکردن مثل از 12 ماه رو نهایت 2 ماه رد کردند و ایشان تمتم عمرشان را اینجا زحمت کشیدند واینگونه شرکتها حق ایشان را اینگونه زیرپاگذاشتن ولی ایشان قرار دادها را دارد ایا ما میتوانیم سالهایی مه ازایشان را خورده اند را پیگیری کنیم ایا میتوانیم جایی شکایت بکنیم راهی هست اگر راهنمایی کنید ممنون میشم چون ایشان عمل باز قلب کردن بخاطر فشار کار بیش ازحد والن نیاز شدیدی به مستمری که حق این چندسالش هست رادارد . باتشکر اززحماتتون
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بله میتوانید به اداره کار شکایت نمایید وتمام حق بیمه های گذشته رو کارفرما باید واریز کنه