در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
سلام

آیا اگر براساس تامین اجتماعی شخصی از کار افتاده محسوب شود در بیمه عمرم از کارافتاده محسوب میشه یا امکان داره که مثلا کمیسیون تامین اجتماعی رای به از کارافتاذگی بده ولی بیمه عمر از کار افتاده محسوب نکنه
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... شرایط اعلام نظر کمسیون پزشکی تامین اجتماعی در خصوص از کارافتادگی به مراتب دشوارتر از شرایط مذکور در بیمه های عمر میباشد لذا با ارائه نظریه کمسیون پزشکی تامین اجتماعی به پزشک معتمد بیمه گر 99 درصد موارد قابل پذیرش بوده و در بیمه عمر نیز ملاک عمل قرار خواهد گرفت.