در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
باسلام و احترام ضمن تشکر از زحمات شما.سوال این است اگر خانمی از سن ۴۰سالگی مشغول بکار شود و بیمه تامین اجتماعی هم باشد میتواند بدون محدودیت سنی از سوی بیمه یا کارفرما بتواند تا سی سال با سی روز حقوق بازنشسته شود؟با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام
شروط بازنشستگی زنان :
 1 - زنان كارگر با داشتن (20) سال سابقه كار و حداقل (42) سال سن.
2 - زنان با 55 سال سن و حداقل 10 روز سابقه ( مستمری به نسبت سنوات سابقه )
3 - وفق ماده 103 قانون خدمات کشوری زنان شاغل در دستگاههای اجرایی با 25 سال سابقه بدون شرط سنی.
4 - وفق ماده 76 قانون تامین اجتماعی حداقل 50 سال سن و 30 سال سابقه.
5 - وفق ماده 76 قانون تامین اجتماعی 35 سال سابقه بدون شرط سنی.