در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

پدرم در سال ۹۱ مفقود شده و پس از طی مراحل قانونی حقوق وی را به حساب مادرم واریز میکنن ولی مزایای ان را نمیدهند چه کاری باید انجام بدهم تا مزایای وی را پرداخت کنند. فوت فرضی هم زمان طولانیلازم هست و باید سن ۷۵ سال و حداقل ده شال از مفقودی گذشته باشد.ممنون از راهنمایی
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام تنها از طریق مراجع قضایی وبا صادر کردن حکم از طرف دادگاه میتوان مشکل خود را حل نمایید