در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (360 امتیاز)
با سلام آیا به پرسنل نوبت کار  در روز جمعه بعد از ساعت قانونی کار چنانچه اضافه کار باشند اضافه کار جمعه تعلق میگیرد یا اضافه کار عادی؟
1 پاسخ
توسط (590 امتیاز)
سلام نرخ اضافه کاری با کارکردن در تعطیلات یکیه

اگه نوبت کاری منظورت ی هفته صبح ی هفته شب هستش کار کردن در جمعه ها و تعطیلی های رسمی اضافه کار  میشه

اما اگه کارت ب صورتی هست که مثلا ی روز سرکاری ی روز آف یا موارد شبیه به این میان کل ساعتی که توی ی ماه سرکار باشی رو حساب میکنن هرچقد اضافه تر بود اضافه کرد حساب میکنن

مثلا حدود 190 ساعت باید توی ماه 31روزه بدون تعطیل رسمی سرکار باشی مازاد بر اون میشه اضافه کار