در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
اگر کسی بیمه عمر داشته باشه بر اثر بیماری از کارافتاده کلی بشه آیا از پرداخت حق بیمه معاف میشه
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

تشخیص ازکارافتادگی بیمه شدگان بیمه های زندگی (عمر) روند خاصی دارد که حداقل باید 6 ماه از شروع آن گذشته باشد و در این مدت 6 ماه،بیمه شده باید بطور ماهانه و از سوی پزشک معتمد شرکت بیمه تحت نظر باشد (بعضی از بیماریها با گذشت زمان بهبود یافته و علاج می شوند).

جهت بررسی ادعای فرد برای ازکارافتادگی باید با تحویل اسناد و مدارک و ادله به شرکت بیمه و منحصرا" به تشخیص پزشک و یا پزشکان معتمد شرکت بیمه اکتفا نمود.

بیمه نامه های تان را از نمایندگان مطلع،آگاه و صادق خریداری نمایید.

با تجدید احترام.