در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام من در شرکت شوهرم کارمیکنم آیا بعد از یکسال بیمه رد کردن میتوانم از یکسال بیمه بیکاری استفاده کنم و اینکه نیاز هست درصد بیکاری رو چون همسرشون هستم پرداخت کنم؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اگر در شرکت همسرتان شخص دیگری غیر از خانواده خودتان وجود داشته باشد یعنی به غیر از شما برای کسی دیگر لیست بیمه بپردازد کارگاه شوهرتان خانوادگی محسوب نمیشود ومیتوانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید در غیراینصورت اگر فقط برای شما لیست بیمه میپردازد نمیتوانید استفاده نمایید