در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
سلام، خسته نباشید، من حقوق فروردین و اردیبهشت سال 97 رو دریافت نکردم، با مراجعه به شعبه 24 گفتن شماره حسابم مشکل پیدا کرده و مشکل رو رفع کردن، اما تا الان که 11 خرداد هست هنوز واریزی انجام نشده، نیازه مجدد مراجعه کنم؟ من حدود شش ماه گذشته رو دریافتی داشتم، چرا الان حساب به مشکل خورده، ممکنه راهنمایی بفرمائید؟

آیا کسی دریافتی از شعبه 24 داشته؟

ممنونم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

با توجه به تغییر سیستم صدور اسناد به صورت تحت وب ، در برخی از شعب مشکل شماره حساب پیش آمده است در ضمن بیمه بیکاری از 15 ام هر ماه به بعد متعلق به ماه قبل پرداخت میگردد.