در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
سلام

بنده بیمه کشاورزی میباشم و میخوام اقدام به خرید تاکسی کنم خواستم بدونم آیا بیمه کشاورزی باطل میشه و با توجه به اینکه فعلا رانندگان تاکسی بیمه نمیشن تکلیف چیه،آیا بعد از اتمام مراحل خرید تاکسی میتونم مجددا بیمه کشاورزی خودم ادامه بدم؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

با شروع فعالیتی غیر از کار کشاورزی طبق قانون بیمه کشاورزی شما قطع می گردد.