در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
گفتن متاتارس ۸ درصد حارصه صورت ۱ درصد خراشیدگی شانه و آرنج هرکدوم نیم درصد ولی اینجا گفتین ۲ درصد...واقعا خیلی کم نیس شکستگی پا ۲ درصد؟
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
آسیب متاتارس و متاکارپ بر اساس رویه غالب در سازمان پزشکی قانونی ارش دارد ( 2 درصد ) اما گاها مشاهده میگردد که در برخی از نظریه های پزشکی قانونی دیه مقدر 8 درصدی در نظر میگیرند که لازم است اصلاح گردد چون این استخوانها جز استخوانهای کوچک محسوب میگردند.