در سایر توسط (170 امتیاز)
در صورتی که فاکتور خریدها را در سه ماهه اول و فاکتور فروش همون اقلام و قراردادها را در سه ماهه دوم داشته باشیم چگونه باید ارزش افزوده را در سه ماهه دوم پرداخت نمود ؟
1 پاسخ
توسط (36,370 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص سوالات بیمه و قانون کار می باشد، سوالات مالیات و امور مالی خود را در سایت بیدبرگ - مرجع مالیات و امور مالی مطرح کنید :

طرح سوال در بخش مالیات و امور مالی

همچنین، برای دریافت سریع پاسخ پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید

دریافت مشاوره تلفنی