در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

درکارگاه یکی از کارگران حین انجام کار دچار جراحت شده و در مرخصی پزشکی بسر میبرد . و در ماه جاری هیچ کارکردی نداشته (0 روز) ، و کارگاه تا 5 نفر معاف از پرداخت حق کارفرما میباشد و  لیست بیمه ما با فردی که دچار جراحت شده و در مرخصی بسر میبرد جمعا 6 نفر میشود . آیا با این وجود ، باید حق کارفرما در لیست ثبت شود یا نه ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام خیر وقتی بابت شخصی که در مرخصی استعلاحی به سر میبرد حق بیمه ای واریز نمیشود وکارفرما هم هیچگونه حقی نباید بپردازد