در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در اردبیهشت 96 تصادف کردم و زیاندیده و غیر مقصر حادثه هستم

حکم اولیه بنده در بهمن 96 ابلاغ شده و به دلیل عدم اعتراض 20 روز بعد قطعی شده و در فروردین 97 اجرای احکام مبلغ دیه را برحسب سال 97 مشخص کرده ، با وجود اینکه حکم قطعی در فروردین 97 به دست من رسیده و تاریخ حکم قطعی 96 هست بیمه به دلیل دیر بردن حکم، دیه را بر حسب 96 پرداخت می کند.

لطفا بنده رو برای دریافت ما به التفاوت دیه راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... چنانچه شما در سال96 نزد بیمه گر پرونده ای تشکیل داده اید و رای صادره دادگاه در سال 96 به شما و شرکت بیمه ابلاغ شده و  در سال 96 مصون از اعتراض مانده و قطعی شده است در اینصورت قصور در پرداخت از طرف بیمه گر بوده و باید دیه یوم الاداء به نرخ 97 پرداخت شود و شما حق مطالبه جریمه تاخیر را هم دارید.

اما اگر شما پس از طی تمام مراحل دادگاه با رای قطعی شده در سال 96 جهت تشکیل پرونده در سال 97 به بیمه گر مراجعه کرده اید این قصور متوجه شما بوده و دیه به نرخ 96 پرداخت خواهد شد.