در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من 16\5\96 با تریلی تصادف کردم و ران پایم شکست و راننده تریلی مقصر شد تا 97/3 استراحت پزشکی داشتم و الان که استراحت پزشکی تمام شده نرخ دیه را 1.5 درصد زده است .

میخاستم بدونم که چقدر دیه به من تعلق میگیره

ممنون.
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام دیه شکستگی ران پا تحت هیچ عنوان یک و نیم درصد نمیشود

شکستگی ران پا از نوع مطلوب 8 درصد و از نوع معیوب 10 درصد دیه کامل است.

طول درمان مبلغ ریالی ندارد و برای تعیین نوع آسیب ها اعم از دیه و ارش میباشد.

در هر حال هر درصد در سال جاری ضرب در 23.100.000 ریال میگردد.