در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام شرایط  اخذ کارگزاری بیمه  چیست .آیا باید  سابقه نمایندگی بیمه داشته باشد.آیا برای صدور بیمه نامه کارگزار می تواند به نمایندگی مراجعه نماید یا باید فقط به شعب مراجعه نماید .آیا کارمزد آن کمتر می باشد
2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

شرایط اخذ کارگزاری از بیمه مرکزی در مصوبه شورایعالی بیمه شماره92کاملا تشریح شده است

جهت روئت این مصوبه به سایت بیمه مرکزی قسمت مصوبات شورایعالی بیمه شماره92مراجعه نمایید