در سختی کار و مشاغل سخت توسط (130 امتیاز)
باسلام وعرض ادب خدمت کارشناس محترم. بنده سال69الی74درشهرداری تهران بعنوان کارگرخدمات شهری استخدام شدم الان برای بازنشستگی اداره کارباسختی کارمن موافقت کرده ایاامکان داره بیمه تاییدیه وزارت کارراردکنه الان منوبه شعبه ای که اون 5سال سختی وزیان اور در انجا بیمه پردازی شده فرستاده ایاباتوجه به اینکه اون سالهاکارسخت وجودنداشته میتونه قبول نکنه. لطفاراهنمایی فرمایید
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
نظرکمیته های اداره کاردرخصوص اینکه شغل شماسخت وزیان آوراست ملاک میباشد،چنانچه شرایط احرازبازنشستگی ازنظرقانون تامین اجتماعی راداشته باشید،تمکین به رای الزامی است درصورت عدم اجرا مواردقابل پی گیری ازطریق دیوان عدالت اداری میباشد