در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من چند ماه پیش با عابر پیاده تصادف کردم همه مراحل قانونی هم طی شد بعد از چند ماه دوباره از دادگاه برام‌احضاریه اومد .بیمه شکایت کرده بود و مثل اینکه به تصادف مشکوک شدن.رفتن دادگاه توضیح دادم حالا دوباره از کلانتری گفتن بیاین واسه توضیحات.تکلیف من چیه ؟من هم گواهینامه دارم هم ماشین بیمه بوده.چرا اینقدر بیمه داره اذیت میکنه؟
2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

هر ادعایی که بر علیه یک فرد مطرح شود فرد مقابل میتواند از خود دفاع کند اگر فردی به محکمه ای مراجعه کرد و علیه فردی دیگر شکایتی را مطرح نمود فرد مقابل به دستور در دادگاه حاضر میشود و از خود دفاع میکند وحتی اگر رای دادگاه هم که صادر میشود فرصت اعتراض در آن قلمداد میگردد

پس ادعایی (تصادف) علیه شرکت بیمه مطرح شده شرکت بیمه هم میتواند مثل اشخاص دیگر به این ادعا پاسخ دهد

حال اگر از طرف شرکت بیمه ادعایی مبنی بر عدم احراز تصادف وجود داشته باشد ارائه میشود شما هم مدارک خاص خودتان  را ارائه میدهید و قاضی هم به عنوان یک شخص بیطرف مدارک را بررسی میکند (به یاد داشته باشیم خسارتی که ما از شرکتهای بیمه میگریم اگر به ناحق باشد حق الناس است و کارشناسان شرکتهای بیمه هم موظف به حفظ حقوق شما و سازمان خود هستند  پس بحث اذیت کردن شما دلیل منطقی ندارد )

در صورت بررسی مجدد سوالات خود را در همین سایت مطرح کنید انشالله که مشکل شما به زودی مرتفع گردد