در بازنشستگی و مستمری توسط (170 امتیاز)
سلام

ایا خانواده ای که از مستمری بازماندگان تأمین اجتماعی حقوق میگیرند، میتوانند عضو طرح مددجو کمیته امداد شوند؟ اگر جواب منفی است، آیا طرح، ماده، تبصره یا راه حلی است که عضو طرح مددجویان کمیته امداد شویم اما مستمری بازماندگان هم قطع نشود؟ مرسی
توسط (170 امتیاز)
کسی نیست راهنمایی کنه؟ لطفا
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

سازمان های حمایتی مانند کمیته امداد قبل از برقراری مقرری مددجو اقدام به صدور استعلام جهت اطلاع از وضعیت مستمری بگیر بودن فرد مددجو از تمام سازمان های پرداخت کننده می نمایند تا اطمینان حاصل کنند که مددجو موردنظر مستمری بگیر نباشد و متاسفانه در حال حاضر هیچ تبصره یا قانونی جهت پرداخت مستمری و مقرری همزمان وجود ندارد.