در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام من یه قرارداد دارم و این قرارداد دیر به من ابلاغ شده میخوام از مهر 96 تا فروردین 97 لیست بیمه پیمان رد کنم بنظرتون میشه کمکم کنید اگه لیست بیمه نبرم صورت وضعیت این ماه ها رو وصول نمیکنند؟ کمکم کنید لطفا
1 پاسخ
توسط (1,380 امتیاز)
باسلام رد کردن لیست پرسنل باپرداخت اصل حق بیمه بعلاوه ۱۲ درصد جریمه قابل انجام میباشد

ولی درصورتی که شما رکت پیمانکاری باشید نیاز به ردکردن بیمه ندارید

شماحسابرسی نمیشویدوضریب قراردادپرداخت میکنیدوصورت وضعیت جهت شرکت پیمانکاری ارتباطی به ردکردن لیست بیمه ندا رد