در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا واقعا درصورت ورشکستگی شرکتهای بیمه ،مراجع ویا پشتیبانی مستحکمی وجود داد که کل ضرروزیان اشخاص ذینع را در خصوص بیمه عمر وسرمایه گذاری بپردازند؟باتشکر
8 پاسخ
توسط (8,780 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
شرکت های بیمه نیز خود را بیمه می کنند که به آن "بیمه اتکایی" گفته می شود.
در واقع بخشی از حق بیمه عمر که به شرکت بیمه پرداخت می کنید، توسط آن شرکت به شرکت بیمه دوم پرداخت می شود تا در صورت ورشکستگی شرکت بیمه، تعهدات آن شرکت منجمله تعهدات بیمه نامه های عمر به شرکت بیمه دوم انتقال پیدا می کند.