در بیمه بیکاری توسط (7,050 امتیاز)
سلام بچه ها

بیمه بیکاری اردیبهشت 97 که تو خرداد واریز میشه، چندم خرداد 97 واریز میشه ؟ کسی تا الان واریزی داشته ؟ آیا قبل از تعطیلات 14 و 15 ام خرداد بیمه بیکاری ریخته میشه ؟ ممنون میشم جواب بدید
توسط (260 امتیاز)
سلام بنظرتون این ماه افزایش حقوق داریم؟چون ماه قبل پایه حقوق سال 96 رو ریختن و اینکه این ماه مابالتفاوت حقوق فروددین رو که کم ریختن پرداخت میکنن؟
توسط (100 امتیاز)
سلام قرار بوده تو خرداد پرداخت شود
توسط (260 امتیاز)
کی به شما گفت؟شما کدوم شعبه هستین و آیا واقعا حقوقها افزایش پیدا میکنه یا همون طبق پایه حقوق 96 عست؟
توسط (100 امتیاز)
من از اصفهانم براساس گفتهای کارشناسان بیمه
توسط (140 امتیاز)
سلام ۱۳ خرداد واریز شد.خرم اباد.
توسط (220 امتیاز)
سلام کرج 13 واریز شد . کانون خانواده گرم .
4 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

واریزی حقوق بیمه بیکاری اردیبهشت ماه از دهم لغایت پانزدهم خردادماه می باشد و امکان به تعویق افتادن پرداختها با توجه به تعطیلات نیمه خرداد وجود دارد.