در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام

قبلا در همین سایت خوانده بودم که بیمه تکمیلی برای عمل بای پس معده، هزینه ی درمان افراد با bmi (بی ام آی) بالای 40 را پرداخت می کند. اما در مراجعه به بیمه ی نوین گفتند بی ام آی باید بالاتر از 42 باشد.

آیا این حرف درست است؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

در موارد اختلافی بین بیمه گر و بیمه گذار ابتدا شرایط خصوصی بیمه نامه، بعد شرایط عمومی بیمه نامهو اگر باز هم موارد اختلافی باقی باشد بر اساس مصوبات شورای عالی بیمه و  قانون بیمه رفتار می شود.

اگر در شرایط خصوصی توافق شده که شرط پوشش هزینه عمل بای پس معده، bmi بالای 42 است، پس ملاک و معیار همین است.

اما اگر در توافقات خصوصی بین بیمه گر و بیمه گذار شرطی وضع نشده باشد، مطابق شرایط عمومی بیمه نامه  و مصوبات شورای عالی بیمه رفتار می شود.