در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
کارافتادگی پدر من توسط کمیسیون تائید شده ولی شروع بیماری برای سالی زده شده که در ان سال بیمه ندارد ولی در ان سال بیمه روستائی دارد و هنوز هم ادامه دارد آیا می توان برای جبران انتقال سابقه انجام داد؟ممنون
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
با سلام ۰۰۰ اولا در حال حاظر هیچگونه بخشنامه ای در خصوص انتقال سوابق روستایی به تامین اجتماعی وجود ندارد ثانیا اگر هم بخشنامه ای صادر بشود که سوابق روستایی به تامین اجتماعی قابل انتقال باشد جهت از کارافتادگی برای تامین اجتماعی مفید نخواهد بود پدر شما باید شرایط ماده ۷۵ و ۷۰ تامین اجتماعی را جهت برقراری از کارافتادگی را داشته باشد