در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام خدمت کارشناس محترم اینجانب از تاریخ 21/1/1397لغایت9/2/1397به علت عمل کیست مویی در مرخصی استعلاجی بودم با مراجعت به بیمه و تایید استعلاجی از طرف بیمهبرگشت به کارم زده شد در تاریخ 10/2/1397 به کار برگشتم لیست بیمه فروردین منو کارفرما به اشتباه کامل رد کرده است میخواستم بدونم که 9روز باقیمانده استعلاجی بنده که در اردیبهشت است چه میشود آیا  غرامت دستمزد 9 روز را به بنده پرداخت میکنند یا خیر
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

سلام

زمانی که به فردی غرامت دستمزد ایام بیماری پرداخت می گردد بطور اتوماتیک در دوره مذکور سابقه حق بیمه نیز ایجاد می گردد و درصورتی که کارکرد در لیستی کامل درج شده باشد امکان پرداخت غرامت دستمزد به دلیل ایجاد سابقه تکراری و تداخل زمانی وجود نخواهد داشت و  فقط در صورت برگشت و اصلاح کارکرد لیست قابل پرداخت می‌باشد.