در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
تحت تکفل پدر بیمه بودم تازه مشغول کار شدم برای رد کردن بیمه کد بیمه میخواهند من برای خروج از تکفل چه اقدامی باید بکنم تا کد بیمه به من بدهند؟

بیمه شعبه  13 مبگویند 3 هفته دیگه خروج میزنند ول تا اون موقع لیست بیمه رد شده
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام وقتی فرزندی تحت کفالت میباشد واز طرفی دیگر خودش مشغول بکار شود در یک روز بیمه شده اصلی که شما تحت تکفل اوبودیدبه شعبه مراجعه میکند واسم شما را از کفالت خودش خارج میکند وشما میتوانید از طرف کارفرمای خود بیمه شوید