در بیمه بیکاری توسط

سلام من کارگر ساختمانی هستم و الان هم بیمه تامین اجتماعی پرداخت می کنم و ۳ درصد حق بیمه بیکاری از ما می گیرند اما حدود ۵ ماهس می شود که بیکارم.

الان که دنبال حق بیمه بیکاری رفتم بی نتیجه مانده و به من تعلق نمی گیرد. پس این حق بیمه برای چه بود؟

1 پاسخ
توسط
۳درصد حق بیمه بیکاری برای این است که اگر کارگری در فصل کار اخراج شد، بیمه تامین اجتماعی بتواند بیمه بیکاری پرداخت کند اما قانون پرداخت بیمه بیکاری کارگرانی را که کمتر از یکسال قرارداد نداشته باشند شامل نمی شود .