در بیمه درمان تکمیلی توسط (130 امتیاز)
سلام

بنده بیمه تکمیلی آسیا دارم و همسرم 2 ماه دیگر وضع حمل دارد خواستم بپرستم با وجود بیمه تکمیلی بازهم باید در بیمارستان هزینه ای پرداخت کنم

حداقل هزینه

نام بیمارستان مورد نظر: نور شهریار

ممنون میشوم سریع تر پاسخ دهید

خیلی خیلی تشکر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... چنانچه بیمارستان مورد نظر طرف قرارداد بیمه گر باشد هزینه ی شما صرفاً بخش فرانشیز بیمه( که در هر قرارداد متفاوت است معمولاً 10 الی 30درصد است.)خواهد بود. اگر بیمارستان غیر طرف قرارداد باشد شما باید تمام هزینه ها را پرداخت کرده و صورتحساب مربوطه را بهمراه پرونده بیمارستانی به بیمه آسیا برده و تا سقف تعهدات بیمه تکمیلی خود میتوانید هزینه ها را دریافت نمائید.... توصیه میکنم از طریق بیمارستانهای طرف قرارداد بیمه آسیا اقدام کنید.... پیشاپیش قدم نو رسیده مبارک