در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (100 امتیاز)

سلام و وقت بخیر.دوتا سوال ازتون داشتم بزرگوار

اول اینکه بعضی بیمه ها مثل تامین احتماعی، یه سری مراکز درمانی طرف قرارداد دارن که اگر فرد به اونجا مراجعه کنه، هزینه هاش یا کاملا رایگان میشه یا مثلا در حد 70 تا 80 درصدش رو بیمه میده. میخوام بدونم ایا بیمه خدمات درمانی ( ایرانیان) هم چنین مراکزی داره که فرد با مراجعه به اونجا تمام هزینه هاش رایگان بشه؟

مدیر سایت : در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.
سوال دوم : بیمه سلامت ایرانیان چقدر از هزینه های پزشکی و پاراکلینیکی و غیره را پرداخت می کند ؟

ممنون از لطف شما

1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام
بیمه پایه سلامت شامل همه خدمات بیمارستانی (بستری وسرپایی) در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی- درمانی دولتی و  آموزشی ، بخشی از بیمارستان های خصوصی که طرف قرارداد بیمه سلامت هستند، همه موسسات سرپایی شامل پزشک، داروخانه، آزمایشگاه، رادیولوژی و سایر خدمات پاراکلینیک که در کشور طرف قراراداد سازمان بیمه سلامت است.
در قالب این طرح بیمه سلامت مانند سایر بیمه شده ها فرد می تواند برود و از خدمات بهره مند شود.
تعرفه ها و تعهدات نیز براساس آن چیزی است که دولت (شورای عالی بیمه) باعلام می کند و بر مبنای آن مشخص می شود که چه خدماتی  به بیمه شدگان قابل ارائه می باشد.