در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
بسلام. آیا جراحی اسلیو معده در تعهدات بیمه تکمیلی فرهنگیان یعنی آتیه سازان حافظ است؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

باید به واحد رفاه کارکنان اداره خود مراجعه کنید و یک نسخه از قرارداد بیمه درمان گروهی را تهیه کنید و به مفاد قرارداد رجوع کنید.

اگر شرایطی برای این عمل تعیین شده باشد نظیر سقف تعهد یا شرط بالا بودن شاخص توده بدنی (بی ام آی )، مطالعه کنید .

اگر شرطی تعیین نشده باشد و یا کلا اشاره ای به این عمل در قرارداد نشده باشد، مثل سایر اعمال بستری در تعهد خواهد بود.

قبل از هرگونه عمل بهتر است از شعبه سرپرستی شرکت آتیه سازان حافظ سوال کنید که آیا مرکز درمانی طرف قرارداد هست یا نه؟

اگر قرارداد ندارد به چه صورت هزینه ها را پرداخت می کند؟