در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من در تصادفی مقصر شناخته شدم و یکی از سرنشینام که خانم دوستم بوده فوت کردن..بیمه دیه این عزیزان رو پرداخت کرد.در روند تشکیل پرونده افسر تحقیق از من پذسید شغلت چیه گفتم من با ماشین در اختیار چند مچموعه خوراک دام و طیور هستم دارو جابجا میکنم و به عنوان کاردون کار بلد کارای بار خالی کردن و غیره و دو تا از همکارام با من رفت وامد میکنن...افسر تحقیق منو به عنوان مسافر کش ثبت کرده و بیمه به گواهینامه من ایراد گرفته چون پایه سوم...در صورتی که من کارم ای نیست ..منو 188 میلیون بدهکار کردن...حتی دوستم که خانمشون فوت کرده نامه زده که من بر اساس روابط دوستانه داشتیم با اتفاق مادرشون میرفتیم که سانحه پیش اومد..لطفا راهنماییم کنید..
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

کافی است یک  دادخواست تنظیم کنید و تشخیص افسر راهنمایی و رانندگی را ابطال کنید.

البته این موضوع باید به تایید دادگاه برسد و با حکم ابطال و اصلاح گزارش کارشناسی جدید، بیمه گر نمی تواند از شما خسارتی را بازیافت کند.