در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (130 امتیاز)

سلام علیکم

در مورد کسی که بیمه تامین اجتماعی است و قبل از اینکه بازنشسته شود یعنی در ایام اشتغال فوت کند

اولا چه مبلغی را سازمان به ورثه ی وی بعنوان کمک می دهد

دوما ایا میتوان به سازمان مراجعه کرد که این هزینه را به چه کسی بدهند تا نخواهد به انحصار ورثه کشیده شود

سوما کسی که فوت کند و بیمه عمر نباشد ایا به ورثه ی وی سازمان مبلغی را بعنوان بیمه عمر ارایه میکند یا خیر

1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

بعد از فوت صرفا” مستمری بازماندگان و کمک هزینه کفن و دفن به بازماندگان تحت تکفل در زمان حیات بیمه شده تعلق می گیرد.

 کمک هزینه کفن و دفن برابر است با حداقل دستمزد ماهیانه زمان فوت یعنی مبلغ ۱۱۱۱۲۶۹۰ ریال می باشد