در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
طبق نامه پزشک قانونی شکستگی بینی دارم و عمل نکردم دماغم هم کج شده ایا بغیر از ده درصد میشود ۴ درص ارش را هم بگیرم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

شکستگی بینی دیه مقدر دارد. در صورتی که بهبود با اثار و علائم باشد مشمول ارش می شود اما این ارش را پزشکی قانونی تعیین می کند. چرا که بسته به شدت و ضعف این آثار و علایم، ارش نیز کم و زیاد می شود.