در دیه و بیمه خودرو توسط (190 امتیاز)
سلام

وقتتون بخیر

بنده دو سال پیش تصادف کردم و مقصر توانایی پرداخت دیه رو نداره و مالی هم نداره. دادگاه گفت که بعد از 3 سال دیه به شما پرداخت میشه( از بیت المال)

میخوام ببینم امکانش هست زود تر اقدام کنیم و زود تر دیه رو دریافت کنیم؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

رای دادگاه  و مدارک مورد نیاز رو (مراجعه به سایت صندوق تامین خسارات جانی  در قسمت تشکیل پرونده خسارت) در تهران به صندوق تامین خسارات جانی و در شهرستانها شعب بیمه ایران تحویل داده و پس از بررسی و تشکیل پرونده بدون اخذ تضمین و رضایت   دیه خودتون رو دریافت کنید

ضمنا جناب قاضی به این مطلب که در پایان هرسال ثلث دیه باید پرداخت شده باشد اشاره ای نکرده ؟