در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید

بنده دارای 27سال سابقه کار و 55سال سن در پروژه ای در جنوب کشور مشغول به کار بودم که به مدت 6 سال در آخرین پروژه مشغول بودم

حال به دلیل تعد یل نیرو بیکار شده ام رفتم اداره کار شکایت کردم پاسخ میدهند چون در پروژه بوده ای بیمه بیکاری به شما تعلق نمیگیرد

اگر اینچنین است چرا 3درصد را کم میکنند؟

درثانی من شش سال مدام در یک کارگاه مشغول بکار بودم بدون قطع بیمه مگر اینچننن قانونی وجود دارد؟

خواهشمنداست راهنمایی فرمایید

ممنون

آیا میتوان به قانون یا مستندی رجوع کرد ؟
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

به استناد ذیل بند 1 تفاهم نامه مشترک 118739 مورخ 84/12/1 کارگران شاغل در کارهایی با ماهیت غیردائم (نظیر پروژه ها،فعالیتهای عمرانی و نظایر آن) که در پایان کار،قرارداد و یا اتمام بخشی از کار به عنوان عدم نیاز بیکار میگردند مشمول بیمه بیکاری نخواهند بود.

همچنین چنانچه کارگر شاغل در کار با ماهیت غیردائم در اثنای پروژه یا کار معین ار کار منفک شود به استناد بند 1 تفاهم نامه مشترک (مشروط بر این که اتمام قرارداد،به دلیل اتمام بخشی از کار و اتمام پروژه نباشد) مشمول مقررات بیمه بیکاری خواهند گردید.

چنانچه کارگرانی در دفاتر مرکزی پروژه اشتغال به کار داشته باشند ماهیت کار انان دائمی تلقی شده و میتوانند از مزایای بیمه بیکاری بهره مند گردند.

پیش بینی قانونگذار در خصوص اخذ 3 درصد بیمه بیکاری مبنی بر این است که کارگران شاغل در کارهایی با ماهیت غیردائم(پروژه و ...) ممکن است در آینده در کارهایی با ماهیت دائم اشتغال به کار یابند،لذا در صورت پرداخت 3 درصد حق بیمه بیکاری سوابق انها محفوظ خواهد بود تا در صورت احراز شرایط بتوانند از مزایای بیمه بیکاری بهره مند گردند.