در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام خسته نباشید میزان این دیه هایی که برام تعیین شده چند درصد میشه

  1. جراحت دامیه ناحیه پل بینی
  2. خراشیدگی حارصه ناحیه ران راست
  3. جرح دامیه ناحیه زانوی راست
  4. ساییدگی حارصه ناحیه آرنج دست چپ
  5. کبودی وسیع در حال جذب ناحیه ران چپ
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

اصولا تنها مرجع تشخیص و تعیین جزای نقدی جراحات و آسیب های بدنی (اعم از دیه مقدر یا غیر مقدر (ارش ) ) سازمان پزشکی قانونی است.

با توجه به معاینات پزشکی قانونی و اوضاع آسیب وارده، ممکن است مشمول دیه یا ارش یا هر دو باشد.

پزشکی قانونی پس از معاینه و کارشناسی، گزارشی تهیه می کند که معیار و ملاک عمل قاضی خواهد بود.

به رای پز شکی قانونی می توان اعتراض کرد ولی نمی توان آن را ندیده گرفت. در هر صورت معاینه به یک هیات بالاتر ارجاع داده می شود.